Piwo Spencer Quadrupel Monk's Reserve Ale Quadrupel 33 cl
Piwo Spencer Quadrupel Monk's Reserve Ale Quadrupel, pojemność 33 cl.
Spencer Quadrupel Monk's Reserve Ale to piwo w kolorze ciemnego mahoniu, charakteryzujące się gęstą pianą.
Ten Quadrupel jest aromatyczny, a jego smak, podkreślony przez słód, sprawia, że wyróżnia się spośród innych piw i jest niepowtarzalny. Jego wyjątkowość jest wynikiem 13 prób uczynienia go jedynym w swoim rodzaju, o niepowtarzalnym smaku.
Zawiera 10,2% alkoholu i uzyskał aprobatę Międzynarodowego Stowarzyszenia Trapistó...
Informacje i Charakterystyka
Piwo Spencer Quadrupel Monk's Reserve Ale Quadrupel, pojemność 33 cl.
Spencer Quadrupel Monk's Reserve Ale to piwo w kolorze ciemnego mahoniu, charakteryzujące się gęstą pianą.
Ten Quadrupel jest aromatyczny, a jego smak, podkreślony przez słód, sprawia, że wyróżnia się spośród innych piw i jest niepowtarzalny. Jego wyjątkowość jest wynikiem 13 prób uczynienia go jedynym w swoim rodzaju, o niepowtarzalnym smaku.
Zawiera 10,2% alkoholu i uzyskał aprobatę Międzynarodowego Stowarzyszenia Trapistów w marcu 2017 roku.
Nad tym piwem pracowano od 3 lat, szukając najlepszego smaku do zaoferowania.
To piwo jest warzone w opactwie św. Józefa w Spencer w stanie Massachusetts, jednym z zaledwie 12 browarów na świecie, które mogą pochwalić się znakiem „Autentyczny produkt trapistów”. Logo gwarantuje produkcję piwa na miejscu, pod kontrolą mnichów.
Możesz kupić ten produkt bez obawy, że może się zniszczyć podczas transportu, ponieważ gwarantuje to „ewine safe pack”. Jest to opatentowane, bezpieczne i niezawodne opakowanie, które chroni butelkę przed wszelkiego rodzaju wstrząsami, jakim powinna być narażona podczas transportu.
Sprzedaż alkoholu dozwolona jest tylko osobom pełnoletnim.
Charakterystyki:
Styl: Abbey Quadrupel
Kolor: mahoniowe
Stopień zawartości alkoholu: 10,2%
IBU: 39
Chmiel: Chinook, Cascade
Dominujący smak: słodki
Skala Plato: 20,6
Typ fermentacji: górna
Temperatura podawania: 12°C
Polecane zestawienia: barbecue, czerwone mięsa, białe mięsa, ryby.